Comments (5)
  1. Robert ik zal je eens iets vertellen over het VK, in het VK is de gezondheidszorg gratis, nada, nul, zero pondjes. Als je een huis hebt afbetaald is het van jou niks vermogensbelasting bijtelling, zolang je niet geen miljonair bent. Erven tot (ik geloof) 500.000 pondjes belasting vrij, giften van ouders altijd belasting vrij. Hahahaha veel succes in Nederland.

      • Klasina, om uw naam hiet te veranderen kunt u het beste een emailtje sturen naar de groenlink fractie in Amsterdam. Waarin u uitlegt dat u uw naam veranderd wilt hebben. Met de vriendelijke groeten van, Peter van der Worst.

  2. Peter van der Vorst utra links noemen dan ben je niet van deze tijd .En waar staat Jensen dan wel niet ,rechtser dan ultra rechts bestaat niet. …………………………………ongelooflijk wat hier allemaal gezegd wordt door Jensen leugens en zo ……….dom iemand die zichzelf inteligent noemt/vind ………..en niets wetenschappelijks noemt…………….RTL kondigt aan dat Peter van der Vorst zich bij de directie van RTL voegt in de functie van Directeur Content en Marketing. Hij wordt per 1 maart eindverantwoordelijk voor alle vormen van content op de zenders en digitale consumentenplatformen van RTL, zoals RTL XL en Videoland. Wordt dus de baas van Jensen ha ha ,dat wist hij niet ,maar kon hij weten als hij het serieuze nieuws had gevolgd ………..Heb deze podcast gehoord jezus alleen maar over het weer lullen en opscheppen over waar hij was ………..was daar gebleven .

    • Het uitschelden van Peter van der Vorst is zo ontzettend kinderachtig en onbeschoft .Alleen om het noemen van onderbuik gevoelens (wat trouwens terrecht was) Jensen zoals de waard is vertouwd hij zijn gasten .ik zeg dat ook in zijn gezicht zeg je ……….waar dan ?Ik zit gewoon mijn ding te doen en dan krijg je dit op je af.”zeg je …….ha ha ha tja actie vraagt om reactie ,je roept het over jezelf uit.Jij bent het levend geworden onderbuik gevoel van Nederland .Kijk hoe het verliep met Peter R de Vries ,je was nergens.Geen feiten niets. Jammer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.