Comments (9)
 1. Kijk uit met de Telegraaf Robert, het is een soort WNL, net doen of ze rechts zijn maar met links mee-lullen. De Telegraaf is voor de EU, tegen Trump, voor Rutte, tegen Brexit, is voor de klimaat onzin, tegen immigratie stop, voor die gender onzin en zo kan ik nog wel even doorgaan. De Telegraaf lijkt op NYT (fake news) wanneer je het doorhebt.

  De telegraaf is de gewone rechtse Nederlanders voor het lapje aan het houden, door net te doen of ze rechts zijn. het is mij al vaker opgevallen dat de Telegraaf heel slim links agenda punten verkoopt en doordrukt aan rechtse lezers.

  • “Schele Joop” mbt De Telegraaf – helemaal mee eens… Maar dat wisten we allang… Daarom is wat Jensen in zijn (dit keer iet wat lange) podcast zegt – “bekijk elk nieuwsmedium met objectiviteit”… Dus zeer zeker ook de tenenkrommende berichtjes over DJT (Trump)… Gaan nergens over, letterlijk whahaha – nooit lees je over hoe hij de US economie uit het slob heeft getrokken, ondanks minuut-tot-minuut aangevallen te worden door die (nu bijna lachwekkende) Russia-Hoax…

   • Bert, journalisten zijn verworden tot type geiten, 10 cent per woord of zoiets. When you pay the peanut you get the monkey.

    Er zijn maar een paar echte goed journalisten in Nederland over. Arnold Karskens is daar een goed voorbeeld van. Die zou Jensen eens moeten uitnodigen om over de verloedering binnen de journalistiek te praten.

 2. Beste Robert
  Ik heb enorm veel bewondering voor je maar vergeet niet dat de MASSA dom is en niet voor niets vroeger de Grauwe Trosmassa werd genoemd. Een Romeinse Keizer zei ooit: Geef ze brood en spelen en hou ze dom en dat geldt heden ten dage nog steeds en geef je alleen het advies goed op te passen want anders eindig je misschien als Pim Fortuyn want waar jij tegen aan schopt zijn gevaarlijke gasten en onderschat ze niet! Veel succes en hoop dat ze je niet de bek kunnen snoeren zoals Fortuyn en zal je volgen en heb respect voor je en waren er maar meer mensen zo! KLASSE EN GA ZO DOOR!!

 3. Ohhh Robert!!!

  Suggestie!!! Nodig een keertje Eric Mouthaan uit en dan helemaal hilarisch samen met de “schoonzoon van puntje-puntje-puntje-parkinson” Michiel Vos……. Lukt je niet!!! 😉 ….. Je kan er in ieder geval een grap omheen verzinnen…..

  Kortom – ik kijk met heel veel lol naar je (rommelige) shows…. Ik vind dat ze dagelijks moeten – Jensen Late Night – is John De Mol er niet voor in??? Of is die “links” (weet ik namelijk echt niet, hoewel, ik heb zo’n vermoeden)

 4. Robert heeft het over een gouveneur in Amerika en een wet over abortus ………….Robert zegt de baby is al geboren en er mag nog steeds geaborteerd worden ,hij weet zelf niet wat hij zegt ?

 5. Ik kan het niet terug vinden ,waar Robert het had over Peter van der Vorst……………..Dat het gevaarlijk is dingen over iemand te zeggen zoals v d Vorst zij Jensen met zijn onderbuik gevoelens .Daarna Maar zijn woede gaat nog veel verder. „Ik waarschuw hem ook bij deze. Hij moet er per direct mee stoppen mij in die hoek douwen van ’hij bespeelt alleen het onderbuikgevoel’, want dit is precies de reden waarom Pim Fortuyn doodgeschoten is. Door mensen zoals Peter van der Vorst in de media. Die hypocriete links-lullen-rechts-vullen-mensen. Alles waar ze het niet mee eens zijn, demoniseren ze meteen en ze zeggen: ’Het zijn onderbuikgevoelens en het is gevaarlijk.’ Zo’n sfeertje opstoken waardoor zo’n radicaal-linkse Volkert van der Graaf gewoon gek in zijn hoofd gemaakt wordt. Door mensen als Peter van der Vorst. En dan schieten ze Pim Fortuyn dood. Nou ben ik daar niet bang voor en ik heb mijn beschermingen, maar dat Peter van der Vorst een beetje dit sfeertje creëert: schaam je, schaam je. Ga je schamen. En ik waarschuw hem.”………………….Robert je bent zo voor Trump ,die erg lelijk over journalisten spreekt/schrijft………….nu gebeurt dit …….De man, getooid met de Trump-slogan “Make America Great Again”, sprong in het persvak nadat Trump tegen de pers tekeer was gegaan, zoals hij wel vaker doet. Onder het roepen van “Fuck the media” sloeg hij om zich heen, waarbij hij onder meer een BBC-cameraman ten val bracht. Niemand raakte gewond.Trump doet waar Robert van der Tocht voor waarschuwt……………..

 6. Beste Robert,

  Complimenten voor het feit dat je het lef hebt om het “tegengeluid” te laten horen. Zelf ben ik van mening dat we worden gehersenspoeld door het linkse establishment. Helaas heeft het zich genesteld op de scholen en het onderwijs. De hersenen van onze kinderen worden als het ware, gefrituurd! Daar gaat helemaal niets goeds van komen. Ik vrees voor de vrijheid van meningsuiting in de nabije toekomst. Ik wil je aanraden om de volgende naam even op te zoeken op internet/ YouTube: Jordan Peterson. Hij is een professor aan de universiteit van Toronto Canada. Hij heeft honderdduizenden volgers op YouTube, vooral jongeren. Hij is een intellectueel die de gave heeft om zeer gecompliceerde materie, begrijpelijk uit te leggen. Hij is fel tegen, de linkse kliek die de universiteiten in de wereld regeren. Ook het gender neutrale geneuzel maakt hem woest! en natuurlijk al het politiek correcte gezwets. Hij ziet dit ook als een zeer groot gevaar !! Ook over het klimaat heeft hij interessante dingen te zeggen. Vooral de filmpjes waarin hij wordt geïnterviewd door feministische journalisten die hem in de “val” willen lokken, maar deze dan met argumenten en woorden tot de enkels af fikt!! Echt de moeite waard om even te kijken en te luisteren. Ik wens je sterkte in de strijd, ga vooral zo door!! Laat je niet gek maken.
  Vriendelijke groet,

  Jeroen

 7. Ik begrijp het kritiekpunt over dat abortusvoorstel niet zo. Abortus zou gewoon helemaal uit het wetbroek van strafboek gehaald moeten worden. Het punt van de Democraten ging toch over tot VOOR de bevalling?
  Beslissen over je eigen lijf en dus ook over levensvormen in je lijf zoals een foetus, parasiet of virus. Geen enkele levensvorm heeft het recht om zonder nadrukkelijke toestemming in het lijf van een mens te zijn. En een mens mag die toestemming op elk moment intrekken.
  Voor de bevalling is het een foetus, daarna pas een mens/baby.

  Anti-abortus standpunten zijn gebaseerd op religie. Religie hoort geen enkele rol te hebben in de politiek. De overheid (en alles wat daar onder valt of wat het betaald moet 100% seculier zijn dus daar moeten alle religieuze uitingen verboden zijn). De samenleving en de openbare ruimte moeten ook seculier zijn.

  Dat is zo jammer van de Republikeinen in de VS dat daar zoveel radicaal gelovigen in zitten (een SGP vleugel binnen die partij). Trump is dan gelukkig een seculiere Republikein.
  Verder is Trump helemaal niet zo rechts als vaak wordt afgebeeld. Hij staat wat rechts van het midden maar gaat lang niet zo ver als de PVV. Trump verbied geen islam maar wil ILLEGALEN uitzetten en de grens bewaken. Dat is op zich gewoon een middenstandpunt, de wet naleven.
  Op klimaat is hij wel duidelijk rechts van het midden. Maar een ander groot punt is het opkomen voor de arbeiders, de mensen die geen baan meer hebben doordat fabrieken zijn gesloten, in verleden een links standpunt.
  Je kunt hem gewoon een realist noemen.
  Hij wordt ook vaak in de kant van dictator Poetin gedrukt. Zijn buitenlands beleid bewijst het tegendeel wel. Hij wilde Rusland wel een kans geven en eerlijk behandelen. Maar hij deinst er ook niet voor terug om in te grijpen als Rusland of diens schandknaapje Assad te ver gaat.
  Obama had het over een rode lijn m.b.t. chemische wapens in Syrië maar deed niets. Trump greep wel in.
  Zo moet je met een land als Rusland omgaan. Dat is een land wat alleen onder de indruk is van machtsvertoon. Poetin is KGBer en die lacht om een slappeling als Macron of Merkel. Hij weet ook wel dat de Europese legers kapot bezuinigt zijn en niets meer voorstellen en dat Obama een slappe lul was.
  Maar een man als Trump die zet een Poetin of Kim Jong Un weer in zijn hok als het nodig is.
  Poetin weet dat, maar ik denk ook dat hij daarom ook wel meer respect zal hebben voor Trump (ook al doet die dingen die hij niet leuk vindt) als voor een zwakkeling als Macron.
  Maar Trump geeft zelfs mensenrechtenschendende dictators een kans als ze willen praten over vrede. En zo niet dan weten ze dat ze als ze iets flikken dat ze een probleem hebben.
  Als leider van de vrije wereld heb je gewoon zo iemand nodig. Wel open staan voor de vijanden van het westen om te praten maar ook bereid zijn om het westen te verdedigen. Reagan was ook zo iemand net als Democraat Kennedy die ook niet met zich liet sollen (Cuba Crisis).

  Wat betreft ‘rechts gestemd’.

  In feite zijn er maar 2 partijen aan de rechterkant van het midden: FVD en PVV.
  De rest is links.
  CDA was vroeger midden. VVD was vroeger centrumrechts. Zo doen deze partijen zich nog wel voor maar als je kijkt naar het beleid in de praktijk dan is het op de belangrijkste thema’s (zoals klimaat, immigratie, mobiliteit, koopkracht) links van het midden.
  Wat dat betreft kun je respect hebben voor GL, D66, SP, PvdA, CU. Die zijn links en hun beleid is links. Vooral GL en D66 zijn daarin in ieder geval grotendeels eerlijk, je weet wat je aan ze hebt (en dat je enorme ellende krijgt).
  SP en PvdA naaien het publiek wel doordat ze beweren op te komen voor lage inkomens maar hun maatregelen pakken de gewone mensen keihard, zoals de klimaatmaatregelen en de immigratie.

  Maar CDA (nooit rechts geweest, wel midden) en VVD (vroeger onder Wiegel en Bolkestein rechts van het midden) die doen af en toe rechtse uitspraken om kiezers te trekken. Maar na de verkiezingen dan slikken ze alles weer in.

  Wat voor rechtse punten hebben ze bereikt? OK 130km/u op de snelweg. Maar verder zie ik eigenlijk niks. Daar tegenover stonden veel hogere autokosten. Dus netto gezien kwam dat ook weer aan de linkerkant uit.

  VVD en D66 is in de praktijk nauwelijks verschil tussen. Ik ben vroeger lid geweest van de VVD. Wat is die club links geworden. Dat ik nog bij de JOVD zat kwam ik daar ook mensen tegen waarvan ik dacht: ga bij D66 of bij Groen Links, wat doe je hier?

  Nu ben ik lid van FVD en heb voor een heel groot deel ook wel sympathie voor PVV. Alleen jammer dat PVV zo links is op bijvoorbeeld defensie (sterk leger is hard nodig tegen de islam) en dat de partij intern niet democratisch is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.