Comments (10)
 1. Apple is serieus een grote oplichtersorganisatie. Aantoonbaar. En mensen blijven het maar kopen. Vervolgens laten zij zich oplichten bij reparaties.

  Het is een criminele bende bij Apple op een manier die nog niet eerder in de geschiedenis van de mensheid(!) op deze aarde rondgelopen heeft, op overheden na.

  Het gedrag van het bedrijf en hun vaste klanten is simpelweg “sektarisch” te noemen en dat is dan geen overdrijving.

  Voor meer info: ieder en dan getal 1 en dan isgelijk@hotmail.com gewoon allemaal aan elkaar.

   • Pffff ik zie nu pas dat het helemaal misgaat met het openen van deze pagina bij mij ! Sorry Freddie ik zie ineens dat u gereageerd hebt op een ander. Ik neem mijn comment terug ! 😖

  • Serieus ? Reageren op een stukje sarcasme ? De rest wat WEL belangrijk is… zeker niet geluisterd ? reageer dan niet.

 2. Yooo Jensen ouwe strijder dat je er bent jij bent echt een legende ouwe je zegt waar t op staat en zegt het recht in hun bek en noemt de namen er ook nog bij en het doet je helemaal niks ik heb nog een puntje die je mischien kan maken bij mevrouw Halsema die ……. Nu ben ik koerier en rij veel in amsterdam centrum en nu maken ze het centrum bijna helemaal auto vrij met het oog op milieu maar nu ze bijna alles afsluiten en 1 richting maken moet ik veel meer omrijden alle winkels moeten nogsteeds bevoorraad worden dus bijvoorbeeld een route Amsterdam centrum rijden deed je vroeger in 2 uur maar nu dat linkse tuig alles afsluit en auto vrij wil maken moet ik veel meer omrijden dus rij je de zelfde route in 3 uur het kan aan mij liggen dat mijn domme burger brein het niet snapt maar als ik een uur langer in het centrum moet rijden vervuil ik dan toch veel meer???

  • Heeee dit was niet voor deze reactie bedoeld.. waarom komt mijn reactie bij Nicola Tesla? Ipv bij Freddie met zijn Apple comment terwijl ik wel op zijn comment reply !!!😡

 3. De Telegraaf klimaat gekkies zijn weer linkse agenda aan het promoten. Opnieuw probeert de Telegraaf rechts mensen ervan te overtuigen dat het mooie weer vandaag en morgen absolute de oorzaak zijn van het opwarmen van de aarde door menselijk toedoen. Maar liefste twee artikelen tegelijk want u mag niet twijfelen.

  https://www.telegraaf.nl/nieuws/3164650/eerste-weerrecord-van-2019

  De Telegraaf doet dit in opdracht van de VVD. Want die willen dat rechtse mensen niet gaan twijfelen aan het linkse onzin verhaal, dat de VVD gewoon heeft overgenomen zonder enige kritiek. De VVD is het PVDA light, de Telegraaf is de Volkskrant light. Mensen gewoon tpo.nl, geenstijl.nl voor Nederlands nieuws en RT.com voor buitenlands nieuws. Verder southfront.org voor de oorlog in het midden-oosten.

  En natuurlijk Jensen voor het eerlijke verhaal.

 4. Als dat klopt van die 97 procent leugen. Waarom hoor ik daar niet meer over. Want dit is toch de grootste oplichtersbende ooit. Mensen die rijk en macht willen krijgen ( Jetten, Nijpels etc) ten koste van vreselijke ellende. Met een wereld in de afgrond storten.
  Dit moet dan toch opstand veroorzaken, waar de Franse revolutie in het niets bij staat. Waarom hoor k hier niet mee over, is dit dus waar.
  Mensen worden bedreigd, tot kinderen aan toe. Krijgen onvoldoendes of moeten van school af. Worden ontslagen of nemen zelf ontslag na alle ellende.

 5. Jensen’s reactie op de vraag over de “97% consensus” bevat interessante informatie wat tot denken aanzet. Het onderzoek dat door Zimmerman in 2008 is uitgevoerd is veel bekritiseerd geweest, ook door wetenschappers, omdat het een zwakke onderzoeksmethode had dat gevoelig was voor onjuistheden. Dat Jensen zich daarover opwindt is te begrijpen. Het is wel belangrijk om te weten dat er na het onderzoek van Zimmerman nog tientallen andere onderzoeken (met sterkere onderzoeksmethoden) zijn gedaan naar de consensus op het gebied van klimaatverandering. Daaruit blijkt vaak dat 97% consensus niet helemaal juist is en dat het ook verstandiger is om het niet over een hard getal te hebben. Consensus verschuift immers continu (niet alleen op het gebied van klimaatverandering), o.a. omdat er nieuwe wetenschappelijke bevindingen worden gedaan. Daarom wordt er onder wetenschappers ook vaak over een consensus “interval” gesproken van 90%-100% als het gaat om de menselijke invloed op klimaatverandering. Ook dat interval valt natuurlijk te bekritiseren, o.a. omdat het niets zegt over de MATE van invloed op het klimaat. Wel doen we er met z’n allen denk ik verstandig aan om niet een onverzettelijk standpunt aan te nemen op basis van één, al dan niet zwak uitgevoerd, onderzoek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.