Comments (8)
 1. Hoi Robert,

  Ik geniet altijd erg van je show en van je podcasts.

  Maar hoe kom je er bij dat de meerderheid rechts van het midden stemt?
  De partijen die (in de praktijk) rechts van het midden staan in de Tweede Kamer zijn PVV en FVD.
  Eventueel kun je de godsdienstfanaten van de SGP nog meetellen maar dat zijn maar 2-3 zetels. Maar ook die partij doet mee aan de klimaatmaatregelen.

  De VVD was vroeger (onder Bolkestein) centrumrechts maar is tegenwoordig links geworden, die doen gewoon mee aan de radicaal linkse klimaathoax en immigranten binnen laten.
  VVD heeft in het programma en in uitspraken wel rechtse punten maar in de praktijk gebeurd er niets. In de praktijk is het een D66 2.0. VVD en D66 zitten zelfs in 1 fractie in het Europees Parlement.
  In het verleden had de VVD een conservatief-liberale (rechtse) en een sociaal-liberale (linkse) vleugel, waarbij de eerste de meerderheid had. Tegenwoordig heeft de tweede stroming binnen de partij de meerderheid.
  Maar als je VVD dan toch (onterecht) meetelt dan heb je nog geen meerderheid.

  Het CDA was altijd een partij die precies in het midden stond. Is NOOIT rechts geweest. De katholieke vleugel was wel wat meer rechts maar de protestantse vleugel links.
  Maar dat is tegenwoordig ook een linkse partij. Doet ook mee aan de radicaal linkse klimaathoax en immigratie. Zie hun standpunt in het kinderpardon.

  Voor de rest zitten er in de Tweede Kamer alleen maar linkse partijen. PvdA is links. CU is centrumlinks. D66 was centrumlinks maar is ondertussen richting radicaal links geschoven (behalve dan op sociale voorzieningen en zorg).
  Dan zijn er nog de radicaal linkse partijen GL, PvdD en SP.

  Het kan best zijn dat een deel van de VVD en CDA stemmers rechts georiƫnteerd zijn maar deze partijen in de praktijk zijn (centrum)links.
  Kijk je naar de stemmingen in de Tweede Kamer dan is de meerderheid erg links.

  Volgens mij is er genoeg om voor te strijden:
  – Stoppen met immigratie.
  – De islamisering stoppen (wie hier is moet assimileren of weg).
  – Behoud van onze vrije westerse seculiere cultuur.
  – Seculiere samenleving (geen uitingen van religie in openbare gebouwen en de openbare ruimte).
  – Onze vrijheid.
  – Het terugdringen van de klimaatmaatregelen en ontkrachten van de klimaathoax.
  – Het verbeteren van de koopkracht.
  – Nederland weer Nederlands maken.
  – Autorijden weer betaalbaar maken.
  – EU terug naar een EEG of uit de EU.

  En zo kan ik nog wel even doorgaan.

  • Hallo Marcel ,

   De constatering over de overwegend rechtse meerderheid komt denk door de intentie vanuit de kiezer en de waardes welke de partijen van oudsher uitdragen. Dit gezegd hebbende ben ik het met je eens dat de praktijk heel vaak anders uit wijst. Verder ben ik het 100% met je eens met je beweringen en dit is ook eigenlijk de meest logische oplossing en men kan alleen maar hopen.
   en ten slotte : zegt het voort en houdt hoop haha.

 2. beste Robert,
  geen politiek (of misschien zelfs wel, we worden van natuurlijke oplossingen afgehouden) maar ik kan je helpen met een superfijne natuurlijke oplossing voor alle pollengedoe, honden- en kattenharen enz. met zeer goede etherische oliƫn. Het is wat ik tot nog toe meemaak super makkelijk op te lossen. Geen vervelende bijwerkingen zoals bij reguliere middelen. Als je hier meer van wil weten neem je maar contact met me op. Ik help je graag!

 3. Beste Robert Jensen

  Alhoewel ik weet dat je al heel veel informatie krijgt over het feit dat klimaatopwarming volledig door de mens veroorzaak een fabel is, wil ik toch nog wat informatie sturen die je zou kunnen gebruiken om dit tegen te spreken.
  Het Oostenrijkse (staats) weerinstituut ZAMG (zeg maar het Oostenrijkse KNMI) heeft op zijn website een artikel geplaatst die de actuele warme periode (1970 tot nu) in een perspectief plaatst, waaruit blijkt dat deze warme periode totaal niet uniek is voor de laatste 12000 jaar. Onderaan het artikel staan netjes de wetenschappelijk bronnen die zij hebben gebruikt om dit artikel op te stellen.

  https://www.zamg.ac.at/cms/de/klima/informationsportal-klimawandel/klimavergangenheit/palaeoklima/12.000-jahre

  Veel plezier met doorlezen, en mocht je het niet gebruiken dan maakt me dat ook niet veel uit.
  Ik probeer het artikel via zoveel mogelijk wegen te verspreiden.
  Groeten
  Pieter van Bergen

 4. Klimaat, zat vanmorgen in de wachtkamer van mijn huisarts en hoorde contant reclame, wat me opviel dat bijna elke reclame ging over het klimaat. Of dat nou een bank is ABN Groen, jumbo of energiemaatschappijen, maakt geen bal meer uit.
  Ik ben blij dat FVD er is, merk dat Baudet zich enorm heeft verdiept in de materie. Hij weet waarover hij praat.
  In het 3e rijk deden ze het ook zo om het nazisme te indoctrineren, door mensen er constant mee te confronteren en vooral bang maken helpt dan heel goed (ja Links!!). Helaas is er niemand met een tegengeluid en zitten we nu opgescheept met klimaatgestoorde die naar een psycholoog moeten omdat ze bang zijn voor het mooie weer. Knettergek is dit land aan het worden. Daarom respect voor Baudet, hij roeit tegen de stroom in en hij weet dat de linkse indoctrinene het helaas gaat winnen, onder aanvoering van Rutte en Klaver.

 5. Sylvana

  Ik ben wit maar voel me zwart en verkleed me graag als zwarte piet. Ik ben een zgn transcultureel. Ik voel me gediscrimineetd door je

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.