Comments (6)
 1. Leuke aflevering met Marcel Crok en Dennis.

  Dat item met Dennis was erg leuk. Het stukje met Marcel Crok was leuk maar helaas veeeel te kort. Er is zoveel dat hij van klimaat weet. Hoop dat hij nog een keer terugkomt in de show, maar dan als hoofdgast.

  Dat item met George Baker vond ik verder niets toevoegen. Ook geen raakvlak met politiek.

  Maar ook leuk om in de show uit te nodigen: Salomon Kroonenberg, weet er zeer veel van en kan zeer vermakelijk vertellen over klimaat. Hij kijkt als geoloog naar veel langere tijdsperioden.

  Hoe meer er gedramd, geïndoctrineerd en gecensureerd wordt over het onderwerp klimaat hoe meer het bewijs dat er gewoon iets niet klopt. Als ze echt zo zeker zijn van de bewijzen dan zouden ze juist graag in discussie gaan.
  Maar het feit dat ze dat niet willen bewijst het tegendeel.

 2. Robert,
  Het wordt tijd dat je eens een verschil maakt tussen het congres en de senaat. Telkens als je het over ‘de senaat’ hebt of over ‘een senator’ praat je over het congres of een congreslid. In dit geval Jim Jordan.
  Op een gegeven moment slaag je er zelfs in om te beweren dat de Democraten een meerderheid hebben in de senaat.
  De Republikeinen hebben een meerderheid in de senaat. De Democraten in het huis (congres).
  Straks verwijten ze je nog dat je nepnieuws brengt. ­čśë

  • Hoi Paulus,
   De Democraten zijn een soort Peter R de Vries maar dan in groepsverband. De hele dag maar lopen roeptoeteren in de media en iedereen waar je het niet mee eens bent maar beschuldigen van racisme en dergelijken.

   Je hebt trouwens wel gelijk wat betreft Jensen, zou hij stiekem die fles hebben leeg getoeterd en Rupert Pumpkins de schuld ervan hebben gegeven?

 3. Piet Paulusma: ‘Klimaatontkenners laat ik cijfers zien’
  Nou Jensen, kun je hier wel tegen op?

  • Ronaldus,
   Welke cijfers laat malle pietje ons zien. Ik wil er best eens naar kijken en naar eer en geweten beantwoorden. Wordt lachen want dit gaat PP verliezen, zeker als hij met cijfers komt.

 4. He Jensen,
  Misschien kun je Katie Hopkins eens interviewen voor je show. Ze is heel duidelijk over alles waar jij het ook over hebt. Of het nu over Brexit gaat of emigratie, Katie spreekt waar andere zwijgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.