Comments (7)
 1. De aller vetste “conspiracy” is en blijft de nep Apollo maanlandingen. Dit jaar is het 50 jaar, oftewel een halve eeuw geleden. Het zou echt leuk zijn als je Marcus Alen, de publisher van Nexus Magazine in het VK, eens aan het woord laat. Hele interesseren man met een duidelijk een eerlijk verhaal.

  Ik zeg altijd maar zo, in 1969 konden we een mensen op de man landen en in 2019 kunnen we in de gevangenis belanden als je er vraagtekens bij zet.
  https://www.youtube.com/watch?v=G6Qyql4OZCQ

 2. Waarom je de Telegraaf niet meer serieus moet nemen.
  https://www.telegraaf.nl/nieuws/3328437/honderdduizenden-tekenen-petitie-tegen-brexit

  Een stel pierewaaiers in het VK doen een online poll en hebben binnen enkele DAGEN 700.000 handtekeningen verzamelt tegen Brexit. Dit wereld nieuws kunt u terug lezen op de telegraaf, die zwaar journalistiek onderzoek hebben gedaan, dusssss. Weer een bewijs dat de journalistiek in NL totaal aan het verloederen is.

  Who cares that 17.410.742 (52%) voted for Brexit within 24 hours. Your Telegraaf is more like CNN Fake news.

 3. Als je een penis hebt dan BEN je een man.
  Als je een vagina hebt dan BEN je een vrouw.

  Hoe jij je daar bij voelt of wil zijn is niet relevant. Het gaat om meetbare feiten. Chromosomen en geslachtsdelen.

  Iemand met een penis die zegt een vrouw te zijn is net zo hard aan het liegen dan iemand die beweert een kat te zijn.

  Complotdenkers zijn totale malloten denken zelfs dat wereldleiders reptielmensen zijn uit de hole aarde (die ook nog eens plat is). Wat er achter zit is in feite haat naar het westen. Oikofobie. Natuurlijk gaan er wel eens dingen niet goed. Maar om te stellen dat westelijke regeringen aanslagen op zichzelf plegen of dat de maanlanding nep is dat is natuurlijk complete onzin. Bovendien zouden de Russen dat laatste echt wel hebben kunnen zien, die zijn ook op e maan geweest (of dat zou dan ook nep moeten zijn). Verder zijn de voetstappen en de maanlander te zien.

  Dat moslims in het westen trainen om aanslagen te plegen, wat heeft dat te maken met complottheorieën?

  Zoals dat moslims in het westen trainen voor aanslagen.

  In feite is de vermeende samenwerking van Trump met Poetin ook een complottheorie. Net als dat klimaatsceptici worden betaald door de olielobby.

  • Beste Marcel,
   De maan landingen is de vetste conspiracy, en ik zal je uitleggen waarom. Elke conspiracy verliest zijn kracht naargelang de tijd verstrijkt, maar met de maanlandingen is het andersom. Dit maakt de nep maanlandingen nu 50 jaar geleden uniek, wanneer ga jij vraagtekens zetten bij de echtheid van de maanlandingen? Na 50 jaar, 55 Jaar, 75 jaar, 100 jaar…. of nooit?

   Net als met het klimaat hoor ik al sinds 1972, geleerde mensen roepen, over tien jaar gaan we terug naar de maan, vervolgens gebeurt er niks, na een tijdje roept er dan weer een over 10 jaar……
   In 1969/72 vlogen we naar de maan en terug en daarna nooit, maar dan ook nooit meer, hoger dan 400 km van de aarde. De Russen niet de Chinese niet de Indiërs niet, De Japanners niet, niemand. Tik tak, tik tak, tik tak, 50 years and counting NASA.

   Dit is waarom de nep maanlanding de vetste conspiracy of all times is, it will prove itself to be a conspiracy or not.

   Voor je reageert wel even antwoord geven op mijn vraag: wanneer ga jij vraagtekens zetten bij de echtheid van de maanlandingen? Na 50 jaar, 55 Jaar, 75 jaar, 100 jaar…. of nooit?

 4. Misschien een leuk idee voor je fake news item in je programma, gisteren was er een man in groene string die vrouwen lastigviel, ik moest zelf denken aan Jesse Klaver met zijn groene doorgeslagen gekte👍🏻

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.