Comments (7)
 1. Open brief aan Vital Moors D66,

  Ik ben lid van FvD en ik zou graag zien dat Nederland uit de EU stapt, de klimaat gekte stopt, het immigratie probleem wordt opgelost, en dat we weer trots mogen zijn op onze geschiedenis.

  Naar aanleiding van uw tweet, zou ik u graag willen uitnodigen om met mij in debat te gaan over deze onderwerpen. Dit debat zal via een live podacast op het internet te beluisteren zijn, mocht u een moderator willen aanstellen, (wat gezien uw tweet niet geheel onverstandig lijkt), om het een en ander in goede banen leiden, dan laat het maar weten.
  https://twitter.com/Lissa344/status/1109221336348393472

  Ik hoop dat u de handschoen oppakt en niet wegrent voor een stevig maar eerlijk debat. Want op twitter wat belletje trekken en daarna hard weglopen, kan naar mijn mening, nooit het beleid van D66 zijn. Mocht u voor een of andere reden niet op mijn verzoek willen ingaan dan zou ik dat ook graag van u willen weten.

  Democratie begint wanneer je het oneens bent en stopt wanneer je overtuigd bent van je eigen gelijk. (quote: Schele Joop 2019 DDS)

  met Vr Gr
  Schele Joop

 2. https://youtu.be/YVNdYPgRwrU kun je ook aandacht schenken aan het artikel 12 uit het verdrag van Lissabon niet getekend is. Zelfs niet op aandringen van het buitenland. Als ze het rectificeren kan praktisch de hele tweede kamer de bak in. Handel en Invloed. Dus corruptie

 3. Beste Robert,

  Hoe komt je er bij dat we gewonnen hebben? Rechts heeft nog steeds een minderheid. FVD + PVV en dan misschien nog SGP er bij. Is nog steeds geen minderheid. We hebben de eerste slag gewonnen maar de ‘oorlog’ om Nederland te redden is nog maar net begonnen.

  Hou a.u.b. op om VVD rechts te noemen. Of te zeggen dat CDA rechts zou zijn. VVD en CDA zijn in de huidige tijd links.

  CDA is NOOIT rechts geweest. Ik heb vroeger op school geleerd dat het CDA precies in het politieke midden staat. De christendemocratie staat in het midden. Conservatieven zijn vaak wel centrumrechts, maar NL heeft nooit een grote conservatieve partij gehad.
  Het CDA heeft wel een vleugel die iets rechts van het midden staat (de Katholieke vleugen) en een vleugel die links van het midden staat. Die hielden elkaar in evenwicht met als resultaat midden beleid.
  Tegenwoordig is het CDA naar links geschoven. Zie hun steun voor de klimaatmaatregelen, het Marakesh-verdrag, het kinderpardon, belastingverhogingen.. De linkervleugel van het CDA is tegenwoordig de baas dus het CDA is tegenwoordig een linkse partij, staat links van het midden.

  De VVD was vroeger een centrumrechtse partij. Onder Wiegel en Bolkestein.
  De VVD was een brede liberale partij. Het liberalisme staat rond het midden met een centrumrechtse conservatief-liberale vleugel en een centrumlinkse progressief/sociaal-liberale vleugel.
  De conservatief-liberale vleugel was in het verleden de grootste en dominante vleugel. Wiegel, Bolkestein, Hans van Baalen, Rita Verdonk waren van de rechtervleugel.
  Ed Nijpels, Mark Rutte (en zijn vriendjes) zijn van de linkse progressief/sociaal liberale vleugel.

  Sinds Mark Rutte de leiding heeft over de VVD is de VVD naar links geschoven en is de links liberale vleugel dominant en de baas. De rechtervleugel is met het vertrek van Rita Verdonk zo’n beetje verdwenen. Mark Rutte was in zijn JOVD tijd al erg links (de JOVD haalde de PvdA toen links in). Mark Rutte heeft zelfs voorgesteld om de VVD te laten fuseren met linkse partijen als D66 en PvdA.

  Kijk naar de feiten. De VVD steunt het radicaal linkse klimaatakkoord/klimaatwet. Doet weinig tot niets aan immigratie. Tekent een links Marakesh immigratieakkoord.
  De VVD spreekt nu ook schande over het meldpunt linkse indoctrinatie in het onderwijs van FVD. Dat geeft wel aan hoe links de VVD nu is.

  VVD en CDA zeggen af en toe centrumrechtse dingen om stemmen te trekken of zetten centrumrechtse punten in hun programma. Maar kijk naar het beleid. Dat is enorm LINKS. Veel van de achterban en de stemmers zijn wel midden of rechts maar het beleid van deze 2 partijen is links.
  Conclusie: VVD en CDA zijn links.

  VVD en CDA zijn nu het beleid van Groen Links aan het uitvoeren.
  Doen ook gewoon mee met het demoniseren van FVD. Als deze partijen niet links zouden zijn dan zouden ze het meldpunt van FVD over linkse indoctrinatie in het onderwijs steunen. Maar dat doen ze niet.

  VVD en CDA zijn LINKS.
  Dat beantwoord ook je vraag waarom het beleid links is ondanks dat deze 2 partijen in het kabinet zitten. Ze doen zich voor als respectievelijk centrumrechts en midden. Ze doen ook beloftes die daar bij passen. Maar ze komen die midden en centrumrechtse standpunten niet na en zijn in de praktijk gewoon links.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.