Comments (9)
  • Top Robert! De kunst is dus om in balans alles te bekijken, met mekaar te praten en samen te werken 😉 . Ik ben zelf SP’er, maar ik moet ook totaal niks van dat extreme en links-rechts denken hebben hoor… Het gaat er om dat men vanuit menselijke waardigheid, gelijkwaardigheid, solidariteit, rechtvaardigheid, vrijheid & democratie denkt, onderzoekt, handelt en samenwerkt. Balans van socialisme, liberalisme, conservatisme met voldoende nationalisme, eigen soevereiniteit, cultuur, vlag & landsgrenzen. En sowieso alternatieve Europese samenwerking onder de Ă©chte Europese vlag via de Vrijhandelsassociatie, Economische Ruimte, Economische Gemeenschap, het Sociaal Handvest, EVRM, de Raad van Europa & het Europees Parlement. FvD moet gewoon het systeem flink gaan veranderen tot in de wortels zodat partijpolitiek teniet wordt gedaan; directe democratie, gekozen premier, burgemeesters, Raad van State, bindende referenda & volksinitiatieven & individuele afrekenbaarheid 😉 . Ik denk dat uiteindelijk voornamelijk de SP, PvdD, PVV & FvD een gezonde balans kunnen creĂ«ren. Vriendelijke groeten, Kevin.

   • Met linkse mensen kan je helaas niet debatteren, omdat hun doelstellingen gebaseerd zijn op een onrealistische utopie en niet op feiten. Uit onmacht hebben ze een andere techniek om hun gelijk te halen: dat is manipuleren, liegen en schreeuwen” (voorbeelden Peter R. de Vries en Prem). Bron: Lyle Rossiter.

    Er komen in de VS steeds meer studies naar boven waaruit blijkt dat links-denken (“liberalisme” in de VS) voortkomt uit een ‘mental disorder’ als gevolg van een neurose opgedaan in de kinderjaren.
    Linkse mensen werden verwaarloosd in hun eerste jaren of hadden niets of werden misbruikt. Ze hebben daardoor een mentale stoornis ontwikkeld en willen “echte” ouders: de Verzorgingsstaat. Plus wraak op de maatschappij.
    Zij vertegenwoordigen slechts 10% v.d. bevolking maar zijn zeer gemotiveerd en zitten op sleutelposities in de samenleving. Daarnaast komen de volgers: de politiek-correcten en de geĂŻndoctrineerden (40%).

    Hier de namen van de onderzoekers:

    Lyle Rossiter (psychiatrist):“The Liberal Mind, The psychological causes of political madness”
    James B, Connelly: “The Modern Liberal Jungle”
    Michael Savage: “Liberalism is a mental disorder”
    Richard Houck: “Liberalism unmasked”.

    Vooral het eerste boek geeft een heel duidelijk beeld hoe het allemaal in elkaar zit. Een aanrader dus!
    Al deze boeken zijn verkrijgbaar bij Bol of Amazon (DE). Ook staat veel van hen op YouTube!! Google maar eens op deze namen!!
    Eye-opening!. Je begrijpt opeens alles!

 1. Links overheerst in de scholen. In mijn tijd op de HBS, in 1966, war er een leraar (tegenwoordig docent) maatschappijleer. Deze man maakte de hele groep duidelijk dat wij heel bang moesten zijn voor het Rode- en voor het Gele gevaar. Hij gaf daar allerlei voorbedingen van. Toen ik daar vragen over wilde stellen ging deze man gewoon door. Nu had ik wel wat gerookt, van een of ander geestverruimend middel. Ik ging staan en vertelde de leraar dat hij gek was, ondeskundig en geen les kon geven en dat hij maar wat geestverruimende middelen moest gebruiken en verder een beroep moest leren dus omscholing. Ik beëindigde mijn optreden met te zegen dat ik nog nooit een Rus had gezien en dat ik helemaal niet wist hoe een Chinees eruit zag. Waarvoor moest ik nu bang voor zijn. Ik zal voor de volgende lessen wel wat Russen en Chinezen uitnodigen, die kunnen dan vertellen dat ik bang ben voor mijn leraar. Ik stopte en riep nog even: man ga naar huis en kom weer terug als je objectief les kun geven.
  Het antwoord dat ik kreeg was zeer duidelijk: eruit! en onmiddellijk naar de directeur. Ik fijn dat u mij eer uittrapt. Mijn vader heeft me gered en ik werd niet van school getrapt de leraar heeft het daarna niet zo lang meer volgehouden.
  Ook een gevalletje van het onderdrukken en manipuleren van kinderen.

  • Je kunt van alles zeggen over die leraar maar hij lijkt me niet links. Hij lijkt me eerder midden of rechts. Een linkse leraar zal eerder een lofzang houden over het socialisme.
   Want in feite had hij het juist over het gevaar van extreem links.

   Angst voor het rode (communisme = links) en gele (communistisch China = links) gevaar is helemaal niet links. Hoewel gematigd links er ook kritisch op is. Maar vanuit linkse hoek werden de misdaden en massamoorden van communistische dictators jarenlang ontkent.
   Destijds juist realistisch beeld om er bang van te zijn. Het betreft hier totalitaire ideologieën die uit zijn op vernietiging van het vrije westen. Tegenwoordig is dat met name de islam.

   Linkse docenten zijn juist vaak marxistisch en zullen dus juist zeggen dat het wel meevalt met het rode gevaar. Die zullen verkondigen dat die rode revoluties juist geweldig waren, of verkondigen dat het allemaal wel meevalt en er ook goede kanten aan zitten.
   Er waren zelfs linksen die zo ver gingen dat ze landverraad pleegden en openlijk voor de vijand waren in plaats van voor ons en onze bondgenoten. Bijvoorbeeld de SP (opgereicht als Maoistische partij), CPN (comunistisch en opgegaan in Groen Links, Paul Rösenmuller was een bewonderaar van massamoordenaar Pol Pot) en de radicaal linkse Nieuw Links vleugel van de PvdA.

   Als je een leraar gek noemt, roept dat hij naar huis moet en onder invloed bent van drugs dan kan ik me voorstellen dat hij je de klas uit zet. Schelden is nou niet echt een constructieve manier van debatteren.

   Een leraar die waarschuwt voor het gevaar van een totalitaire dictatoriale ideologie die uit is op vernietiging van het westen (want dat was het toen) lijkt me juist een goede leraar die alles op een rijtje heeft. Over totalitaire ideologieën zoals het communisme, fascisme, islam en nationaal socialisme kun je ook bijna alleen maar negatief zijn.

 2. He die Jensen,
  Wat zou je zeggen om Jensen caps en t-shirts te gaan verkopen via de podcast. Met de T-shirts kun je elke zoveel weken een nieuwe maken, Jensen Limited edition. Ik dacht aan opdrukken als:

  1 Liever FvD, dan knetter gek Links.
  2 D666, ik wil je hart stelen schatje …… en je organen
  3 VVD, voor demente bejaarden en Klaver
  4 CDA, waar God gewoon god is
  5 NOS, Niet Ons Soort

  Ik denk dat je het idee wel begrijpt nu. Ik zeg je, het wordt een super hit als je het doet. Kan iedereen op scholen dragen want we leven in een vrij land toch……

 3. Wel gek in de jaren 80 hoorde je nooit wat over politiek
  En nu worden de kinderen gehersenspoeld..
  Maar ik vind dat je als ouders het juiste voorbeeld moet geven..word in iedergeval tyd voor verandering .
  Al die beloftes niet nakomen…. Nederland is het zat

 4. Yep, FVD is net als Trump een catalyst die voor opschudding veroorzaakt.
  Het linkse satanistische beleid moet gestopt worden.
  Hoe gaat goed ik ook Thierry Baudet ook vindt.
  Hij mag wel meer God in betrekken in zijn persoonlijke leven.
  Niet dat seculiere atheĂŻstische christendom prijzen.
  En dat is precies het verschil tussen Trumpism en Baudetism.
  GOD vs Seculirisme.
  De reden waarom TRUMP is verkozen tegen alle verwachtingen in is het onderstaande enjoy!

  De mensen die TRUMP hebben geholpen om verkozen te worden.
  Part1: https://www.youtube.com/watch?v=WqNAbKCg4Rw
  Part2: https://www.youtube.com/watch?v=hsTTZmAu9sM

  https://www.amazon.com/Trump-Prophecies-Astonishing-Tomorrow-Coming/dp/0998142670

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.