Comments (5)
 1. Hee Rob ik vind je show leuk en vind je als talkshow host het zeer goed doen.

  Ik zelf wil niks te maken hebben met het Links/Rechts Paradigme, het gaat mij meer om Volksvertegenwoordiging. We moeten de Bevolking Vertegenwoordigen zonder te kijken naar Links en Rechts, we moeten gewoon luisteren. Ik ga FvD stemmen, ik heb Femke Halsma gestemd, SP en D66. De laatste 2 Verkiezingen heb ik niet gestemd door omstandigheden, de volgende Verkiezing ga ik FvD stemmen.

  Ik heb een Religie en Bestuursvorm geschreven:

  Partijnaam; Ethocratie.
  Slogan; Humanitair en Ecologisch.
  Stroming; Sociaal-Democratisch Republikein.
  Filosofie; Syncretisme en Stoïcisme.
  Ontwerp; Science Fiction Website en de Golf Meander.
  Toelatingseis; IQ Score, EQ Score en Personaliteit Test.
  Structuur; Burgerdeugd en Debat.
  Werkwijze; Pleidooi en Vertegenwoordiging.
  Doel; Strategisch Denken, Democratie, Gerechtigheid, Aanpassen aan Supply and Demand.

  Sociologie; Industrie, Economie, Huizenmarkt, Banenmarkt, Verzekering, Gezondheidszorg, Onderwijs, Inkomsten, Uitgaven, Belastingen, Democratie, Gerechtigheid, de Marechaussee, het Leger, de Politie, Brandweer, Infrastructuur, Recycling, Openbaar Vervoer, Publieke Ruimtes, Immigratie.

  Humanitair; Mensenrechten, Vrouwenrechten, Kinderrechten, Burger en Politieke Rechten, Burgerlijke Vrijheid, Rechten van de Ouderen, Rechten van de Zieken, Rechten van Politieke Vluchtelingen, de Geneefse Conventies, de Neurenbergse Principes.

  Ecologisch; Economisch Haalbare Ecologische Wetten, Vrijwilligers Werk in het Gebied van Herstel van Dichte Bebossing, Dierenrechten, Boswachters, Observatie en Herstel van het Eco Systeem, Diervriendelijke Bio-Industrie, Schone Industrie, Duurzame Energie, Voldoende Energie Winning, Kinetische Energie Modules, Duurzame Producten, Recyclen, Biologisch Telen.

  Digitaal; Veiligheid, Privacy, Leefbaarheid, Waardigheid, Verantwoordelijkheid.

  Beleid:

  Wij vragen aan de Industrie hoeveel Procent Belasting ze willen betalen, vanuit die gegevens maken wij een berekening aan de hand van Supply and Demand dat de Industrie het meest betaalt, de Huizenmarkt gemiddeld en de Economie het laagst. Wij willen een Samenleving waar de Focus ligt dat de Middenstandsburger groeit, de Rijken hebben het Recht op Fortuin en de Arme hebben het Recht op Progressie. Immigratie moet niet de Speerpunt worden van Ethocratie, Democratie moet de Speerpunt worden van Ethocratie. Dat wij luisteren naar onze Leden aan de hand van Pleidooi en Vertegenwoordiging, dat onze Leden kunnen Stemmen voor of Tegen tegen betreffende al onze Standpunten en dat deze Informatie Publiek is. De Standpunten van Ethocratie worden gemaakt door de Partij, er zou een Boek moeten komen betreffende het Beleid van Ethocratie zodat ieder Lid dit Boek kan Lezen en Leren. Democratie houdt ook in het Recht op Publieke Ruimtes, dus onze aandacht moet ook liggen dat met zich Goed voelt als er niets te doen is doormiddel van Publieke Ruimtes om de Eenzaamheid te Verbeteren. Met Publieke Ruimtes bedoelen wij iets dat totaal gratis is zoals de Zon, om de Samenleving wat meer Sociaal te maken.

  Bescherm de Misdadigers en Vervolg de Criminelen.

  De groeten,
  Floris Alexander Verbeek.
  Marathonweg 29-2, 1076 TA Amsterdam.
  Telephone: 31023416295
  http://www.facebook.com/phalanx.pursos

 2. Hoe anti-roken ik ook ben (ik kan er absoluut niet tegen, moet enorm hoesten als iemand in mijn nabijheid rookt) die vieze plaatjes op die pakjes zijn gewoon ziek.
  Wie dat bedacht heeft is gewoon ziek in zijn hoofd.

  Het enige probleem met roken is dat anderen er last van kunnen hebben: meeroken. Niet alleen zeer hinderlijk maar ook schadelijk voor anderen. In de horeca, op een terras, speeltuin of in nabijheid van andere mensen (die zelf niet roken) moet het niet mogen. En uiteraard waar er sprake is van brandgevaar.

  Maar verder moet je het gewoon lekker zelf weten. Het is jouw lijf. Het zijn jouw longen. Als jij die afweging maakt om te willen roken moet je zelf weten. Voor sommige mensen kan het zelfs ontspannend zijn. Dat is dan een afweging.
  Want m.b.t. gezondheid is STRESS het grootste gevaar en gezondheidsrisico in onze huidige maatschappij.
  Stress heeft enorme invloed op alles: je geestelijke gesteldheid, je lichaam: alles. Stress en spanning is funest voor je gezondheid.

  Dus als iets dat ongezond is mensen ontspanning geeft dan kan dit netto juist een gezondheidswinst geven.
  Overigens is bijna alles ongezond. Het ligt er aan hoeveel je er van gebruikt en in hoeverre je ergens wel of geen aanleg voor hebt.
  Alcohol, suiker en vet zijn netto niet ongezond. Alleen als je er overmatig van inneemt dan kan het ongezond zijn, maar dat heeft ook te maken met aanleg. Er zitten zowel gezonde als ongezonde factoren aan.
  Je kunt zelfs niet compleet zonder suiker en vet.

  En dan is er ook nog een hetze tegen vlees. Iets dat een omnivoor gewoon nodig heeft. Punt.

  Er is altijd zo’n hype. Denk ook aan asbest. Dat blijkt toch een stuk minder slecht voor de gezondheid dan gedacht. Het was gebaseerd op angst en bangmakerij en niet op feiten.

  Waar het om gaat is dat ze totale controle willen over alle aspecten van het leven van mensen. Wat mensen wel of niet eten. Ontspanning en plezier afnemen. Alles extra belasten zodat de overheid gaat over je geld. Elke vorm van vrijheid, koopkracht en eigen beslissingen afnemen. Het is een soort communisme.

  BREXIT
  Meerderheid van de Britten staat nog steeds achter de Brexit. Veel TEGENstemmers hebben tegen gestemd omdat ze bang zijn gemaakt door de linkse media. Die kwam met bangmakerij dat er oorlog zou komen of dat alle handel zou stoppen (terwijl er voor de EU ook gewoon handel was). Dus veel mensen hebben maar remain gestemd omdat ze bang zijn gemaakt.
  Stel dat de media onafhankelijk en neutraal was geweest en beide keuzes objectief had laten zien dan was de ‘voor Brexit’ stem veel groter geweest dan de 52%.
  De bedrijven die vertrekken hebben zelf al aangegeven dat het niets te maken had met de Brexit.
  Ik herinner me op het nieuws dat een woordvoerder van zo’n bedrijf (weet even niet meer welke) zegt dat het niets te maken heeft met de Brexit. Waarna de linkse verslaggever nog even zei dat hij dat wel zegt maar dat het toch wel meegespeeld heeft.

  FASCISME
  Precies wat ik altijd zeg! Als ik kijk naar de definitie van fascisme dan is links juist fascistisch.
  Alles door de strot duwen.
  Die 1000 miljard komt hard aan bij de middenklasse maar nog harder bij de lage inkomens, die kunnen de energierekening niet meer betalen straks.

  Kijk eens naar de manier hoe deze mensen totale controle willen hebben over het leven van mensen. Wat we weten, wat we moeten denken.
  Haat en zelfs (oproep tot) geweld naar andersdenkenden. Iemand zo demoniseren dat hij wordt doodgeschoten.
  Maar ook haat op grond van ras en geslacht. Als blanke man ben je automatisch slecht.

  De hele manier hoe de man-made global warming theorie door de strot wordt geduwd is een vorm van fascisme.
  Een normale manier van er mee omgaan is dat je iedereen vrij laat of ze we of niet in deze religie mee willen gaan.
  Wil jij je leven zo inrichten omdat je denkt dat 0,28% extra broeikasgas een apocalyps veroorzaakt? Stop lekker zelf met vliegen, stop met energie gebruiken, stop met autorijden (of koop een Tesla – ook al is die indirect nog veel vervuilender). Maar ga een ander niet lastig vallen met je religie!
  Laat een ander die er niet in geloofd er vrij in om andere afwegingen te maken. Maar dat mag niet: vrijheid is slecht in hun ogen. Dat is fascisme.

  Ook het inperken van de vrijheid van meningsuiting (op internet en daar buiten) willen ze. Ook een kenmerk van fascisme. De linkse EU heeft al een afdeling van propaganda die kritisch nieuws uitmaakt voor nepnieuws.

  Een belangrijk kenmerk van fascisme is dat het volk te dom is om te beslissen. Dat er een elite nodig is die voor hen moet beslissen wat goed voor ze is. Dat is PRECIES hoe links denkt!
  Daarom is het merendeel van links (GL, PvdA, PvdD, D66, CDA, VVD) voor afschaffen van referendums.

  Die Anja Tuinbroeke is compleet gestoord. Als iemand kenmerken van fascisme heeft dan is zij het wel. Wat een enorme haat tegenover andersdenkenden.

  Hoe ze in UK omgaan met immigranten en het aanmoedigen en ze alles gratis geven geeft wel aan dat ook de conservatieve partij daar links is geworden. Net als dat in Nederland VVD en CDA (vroeger centrumrechts en midden) links zijn geworden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.