Exclusieve preview van het meest spectaculaire Thierry Baudet interview ooit. Femke Halsema wordt herinnerd aan stuitende uitspraken over haar kinderen op een zwarte school. Schokkend nieuws over de “zeespiegelstijging” waarmee klimaathysterici door het ijs zakken.
Brexit doemdenkers slaan nonsense uit. Vragen van luisteraars over Assange. En hoe vragen over de Notre Dame brand op vreemde wijze de kop worden ingedrukt.

Comments (2)
 1. Wat hebben deze 4 leiders gemeen?
  Ze zijn in de praktijk allemaal links en slaafjes van Brussel, dat lijkt me belangrijker dan of iemand wel of geen kinderen heeft. De partij van Merkel was oorspronkelijk midden, VVD was oorspronkelijk centrumrechts, Conservatieve partij was centrumrechts, partij van Macron was wel altijd al centrumlinks.
  Maar wat je ziet is dat Rutte, May en Merkel zelf heel links zijn in hun beleid. Ze doen alleen wat links wil. En met hun zijn hun partijen zeer opgeschoven naar links.

  Met de zeespiegel is dus niets aan de hand blijkt dus uit dit onderzoek.

  Wat betreft de zeespiegel is het boek wat je moet lezen ‘Spiegelzee’ van Salomon Kroonenberg.
  De zeespiegelstijging is al aan de gang sinds het einde van de laatste ijstijd.
  De afgelopen 6000 jaar is de zeespiegelstijging ongeveer 19cm per eeuw.

  Ik zou zeggen nodig Salomon Kroonenberg een keer uit in de show. Die man kan echt fantastisch vertellen over klimaat. Kroonenberg is geoloog en het leuke van geologen is dat ze alles bekijken over langere tijdspannes en het in historisch perspectief zetten.
  https://www.youtube.com/watch?v=2Tst9-Be4nY&t

  En hij is trouwens helemaal niet rechts. Maar toch zeer kritisch over klimaat omdat hij uitgaat van wetenschappelijke feiten.

  Zo’n radicaal linkse moslimterroristenvriend als Assange (die zelfs volgens zijn eigen (ex-)collega’s een enorme eikel is) zou zich moeten verantwoorden voor een rechter. Hij heeft dingen gedaan die in strijd zijn met de wet, zoals hacken en geheime rapporten die levens van helden (westerse militairen) in gevaar brengen. Filmpjes van gemaakte fouten kunnen door terroristen weer gebruikt worden als anti-westerse propaganda. Militairen zijn mensen en maken wel eens fouten, radicale moslims gebruiken dit als anti-westerse propaganda. Assange heeft dus terroristen geholpen.
  Dus hij moet voor de rechter. Vervolgens kunnen rechter en/of jury de belangen afwegen en wat zwaarder weegt, zijn gepleegde misdrijven of de belangen van het naar buiten brengen daarvan.
  Zo hoort dat in een rechtsstaat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.