Comments (20)
  • Ga zo door Rob Jensen. Eindelijk iemand die op TV durft te zeggen dat er ook mensen zijn die geen fabels c.q. leugens meer willen horen via de media waaronder ikzelf.

  • Super Robert πŸ‘πŸ»
   Ik ben blij dat je zo gemotiveerd bent om dit constant aan te kaarten. Het is verschrikkelijk hoe de linkse elite en de media ons manipuleren. De utopische ideeΓ«n van de elite brengt ons in gevaar. Ik sta achter je Robert.Ik hoop op medestanders uit de radio en tv wereld die hun gezonde verstand gaan laten spreken.Ga zo door πŸ‘πŸ»

 1. Hee, Jensen ik luister regelmatig Art Bell terug, heerlijke radio. Ik heb al meer dan 20 jaar geen TV meer. Ik weet precies wat je gaat doen en ik denk dat je een gat in de markt hebt gevonden. De mensen in NL moeten jouw hand die je uitreikt aanpakken.

 2. Die politiek correcte onzin moet van de buis af.
  Wij kijken nog maar zelden naar de tv vanwege al die linkse propaganda die over je wordt uitgestort.
  Dus blijf doorgaan Robert Jensen.

 3. Geweldig tv programma
  Eindelijk iets waar ik weer warmte voel voor nederland
  Ik ben al wat ouder en snap niks van twitter enz.
  Hopenlijk weer snel op TV rob πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ˜πŸ˜

 4. Een podcast stijl “Joe Rogan”, met lange interviews waar alles besproken kan worden. Ik denk dat jij dat kan doen.

 5. De kijkcijfers gemeten met de kijkkastjes was geen goede graadmeter! Wie hebben er zo’n kastje? Niet jouw doelgroep die al jaren geen tv meer kijkt.
  Gaaf dat je doorgaat op internet!!

 6. Amen! Zo blij dat je er bent! Toen ik vroeger nog een linkse zweefteef was vond ik je altijd een eikel. Nu vind ik je een verademing! Er zijn wel rechtse verslaggevers te vinden op internet maar die hebben het erg zwaar. En bijna niet in Nederland. En dat is ook niet in de mainstream media. Ik heb zelf geen tv meer. Ik kan niet meer tegen de linkse indoctrinatie. Heel verstikkend. En die onderdrukking als je een rechts geluid geeft speelt zich overal af. Ben omringd door mensen die in een linkse bubbel leven. zucht. Overigens hebben we in NL wel ROSSEN gehad. Die had ook goeie filmpjes. Die hebben ze weg gecensureerd. Ik ben heel blij met je geluid en mijn steun heb je!

 7. Gemeld aan directie RTL 4 (van der Vorst) Jammer, waarom Jensen van de buis gehaald? Eindelijk een programma met een ander geluid, , niet voorspelbaar, nooit saai , geestig, juiste dag, juiste tijdstip , exclusieve presentator, u doet veel kijkers te kort, haal hem s.v.p terug !!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.