Comments (9)
 1. Geweldig en ga zo door.
  Daarbij kan ik niet wachten tot het moment dat Jensen zijn Show online te zien is.
  Hopelijk kunnen wij met z’ n allen bewerkstelligen dat nederland weer met beiden voeten op de boden staat zonder inmenging van Brussel.
  En dat wij inzien als het zo doorgaat er
  binnen 10jr geen NL meer bestaat door de massa immigratie en dat de totale wetgeving dan onder de sharia valt.

 2. Hee Jensen,
  Gewoon donaties vragen aan de luisteraar, maar dan wel in cryptos, Accepteer 3 crypto-munten, ten eerste Bitcoin (BTC), the king of cryptos, twee Bytecoin (BCN), the king of privacy en drie Litecoin (LTC) the king of honesty. Alle 3 kun je zo weer omzetten in Euros, Dollars, Sterling, whatever.

  Ik weet dat vele de Bytecoin (BCN) optie niet begrijpen. Maar het is de eerste en king crypto die niet te achterhalen is. Bitcoin (BTC) en Litecoin (LTC) zijn wel te achterhalen, weten niet vele maar is wel waar, daarom Bytecoin (BCN) voor mensen die niks van linkse bemoeials moeten hebben. Ik zeg je Jensen je hebt ze echt te pakken als je het doet als ik hierboven beschrijf. https://bytecoin.org/

  FvD Otten,
  Wat Otten heeft gedaan met die eng-nekken van het NRC is totaal fataal. Hij heeft totaal geen politiek inschattingsvermogen en dat is hem terecht fataal geworden. Links en de Telegraaf likken de vingers af want ze kunnen FvD afzeiken. De telegraaf is een verlengstuk van de VVD. Liegen, liegen, liegen, liegen, liegen, liegen, liegen, liegen, liegen, liegen, liegen, liegen, liegen, liegen, liegen, liegen, liegen, liegen, liegen, liegen, liegen, liegen, liegen, liegen, liegen, liegen, liegen, liegen, liegen, liegen, liegen, liegen, liegen, liegen, liegen, liegen, liegen, liegen, liegen, liegen, liegen, liegen, liegen, liegen, liegen, liegen, liegen, liegen, liegen, liegen, liegen, liegen, liegen, liegen, dusssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss.

 3. Wauw ik luister nu de podcast via Spotify of youtube, maar leuk als deze straks ok met video komt!
  Maar o wat ben ik blij met dit geluid.
  Eindelijk iets waar ik wel naar wil luisteren en waar ik achter sta.
  Zelf kijk ik eingenlijk nooit tv meer en zit ik er echt over te denken mijn tv abonement de deur uit te doen.
  Anno 2019 kun je ook op zoveel andere manieren tv kijken wanneer het jouw uitkomt en alleen wat zjij wilt zien.
  Afgezien van de reclames en de vele herhalingen, ben ik de NPO ook helemaal zat.
  Nu met Youtube, Netflix, Podcasts, SmartTV’s Uitzendinggemist en Social media kun je bijna alles wel terugzien/beluisteren. Ga zo door!!!!

 4. https ://twitter.com/Percolator_HNJ/status/1121826104422162433?s=19

  We gaan er tegen aan JENSEN fuck dat LinkSSe politiek correcte gekleurde schijnperfectie samenleving!! De tijd is rijp voor een ware revolutie!!

  QAnon Stay Behind JENSEN

 5. Hey Robert,
  Super dat je je niet de mond laat snoeren en doorgaat middels podcast. Ik dacht laat ik eens een petitie starten voor je om je een hart onder de riem te steken. En hoop daarmee te laten zien aan RTL dat he zeer geliefd bent. Valt terug kijken ook onder kijkcijfers? Dacht het niet en daarom is het gewoon bullshit dat je weinig kijk cijfers had. Ik werk iedere dinsdag avond tot 1.30 a 2.00 s’nachts dus heb geen andere keuze als het terug te kijken. Ik ben die linkse propaganda progammas zo zat wil meer rechts geluid en beeld het liefste! Groetjes uit Katwijk

 6. He Jensen,

  ga zo door man enu fuck RTL man zo doe je het nog beter en iedere post deel ik op mn faceboek moeten de rest van je aanhang ook doen .

  groet Hankster

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.