Comments (7)
 1. De Politiek moet luisteren naar de Bevolking ongeacht Links of Rechts, we moeten het Links/Rechts Paradigma Doorbreken. Groenlinks was Anti Fortuyn, Groenlinks is Anti Baudet. Dat hele Links/Rechts Paradigma is een Belemmering van Democratie, het gaat alleen maar over Immigratie of ze nu Links of Rechts zijn en naar de Bevolking wordt niet geluisterd. Dus we moeten zowel Links en Rechts labelen als een Tijdverspilling, de Politiek moet luisteren naar de Bevolking. Een Referendum is maar 1 Optie kiezen, een Pleidooi is een hele Scriptie die anders is bij iedere zaak. Dus Pleidooi is sterker dan Referendum, Mensen die in de Politiek zitten noemen zichzelf Volksvertegenwoordiger maar de Bevolking wordt niet Vertegenwoordigd. De Politiek moet Pleidooi aan de Bevolking geven, de Informatie die verstrekt wordt dan Vertegenwoordigen in een Kabinet. Moet je Voorstellen dat iedere dag de Bevolking een Pleidooi kan invullen, dat de regering deze samenvat in Vertegenwoordiging.

  Dat is Democratie.

  De groeten,
  Alex.

 2. Democratie is in Nederland ver te zoeken. We moeten alles maar accepteren en met iedereen verbinden en knuffelen. Helaas hou ik daar niet zo van, mits ik de mensen zelf leuk vind.

 3. Fijn dat Jensen pleit voor de terugkeer van de vrouwelijke vormen en die “M” gewoon redactrice noemt.

 4. Jensen needs to be heard. If people like Jensen are not allowed to be hear, it means it is colonialism and communism and NOT democracy. Any democratic count will listen to left as well as right, because they are BOTH important to democracy. But when citizens and politicians critisize right people and brand them as extreme right, it is NO democracy. People who critisize right thinking people, should also be reacted to as illegal, just as people who critisize leftist people. If you want to silence right thinking people, you are nothing less than communists. Netherlands are supposed to have freedom, as well as freedom of speach, so why does people have to be silenced just because they dont agree with the leftists? That just proves that Netherlands are not really as democratic as they pretend to be. And that is a disgrace.

 5. VVD en CDA zijn tegenwoordig linkse partijen. Vroeger waren ze respectievelijk centrumrechts en midden.

  Ik denk dat het te makkelijk is om te zeggen dat Hillary Clinton en Obama verantwoordelijk zijn voor de indringers. Onze EU en corrupte leiders die laten al dat tuig binnen. In plaats van ze tegen te houden.
  Als je ze allemaal naar Afrika terugstuurt dan is het probleem zo opgelost. Ze komen omdat het loont en ze worden toegelaten. Ongeacht of er wel of geen problemen zijn in Afrika, de meeste immigranten komen uit veilige landen.

  Er is nooit sprake geweest van binnenvallen van Libië, enkel steun aan rebellengroepen.
  Er was al een burgeropstand in Libië, die gasten waren elkaar aan het afmaken. Dus die mensen en dictators daar zijn de schuldigen. Ze sporen daar gewoon niet. Maakt niet uit wat je doet, ze maken er een puinhoop van. Haal je een dictator weg dan gaan ze liever elkaar afmaken dan iets moois opbouwen (in tegenstelling tot beschaafde mensen zoals in Japan en Duitsland na WO2 die iets moois op gingen bouwen).
  Dat zegt dan toch meer over hun dan over het verwijderen van de dictator of het steunen van rebellen. Of je rebellen moet steunen of een dictator moet verwijderen kun je je afvragen, maar die mensen daar zijn in de eerste plaats verantwoordelijk voor wat daar gebeurd.
  Als wij hier na de bevrijding elkaar af waren gaan maken dan was dat ook niet de schuld van de geallieerden maar van onszelf.

  Als we het dan toch kijken naar externe factoren die mee hebben gespeeld.
  De EU is veel meer schuldig want de druk om de opstandelingen te steunen kwam vooral van Europese leiders. Maar nog veel meer de linkse media die er steeds over berichtte met de toon dat er ingegrepen moest worden.
  Obama had helemaal geen zin in een avontuur daar. Maar door grote druk van Europese leiders en linkse media (van kijk wat Kadaffi allemaal doet) werd hij voor het blok gezet om steun te geven aan de rebellen.

  Het was al een puinhoop. Het was een burgeroorlog. Bij niet ingrijpen was de burgeroorlog mogelijk nog vele jaren doorgegaan zoals in Syrië. Het is nu relatief rustig in Libië.
  De Libische kustwacht probeert overigens wel om migranten tegen te houden de organisatie Defend Europe werkte zelfs met de Libische kustwacht samen om migranten tegen te houden. Maar de Libische kustwacht is zeer beperkt.

  Maar de allerbelangrijkste oorzaak van de stroom migranten is dat die immigranten gewoon worden toegelaten in Europa! Dit foute gedrag loont!
  Er wordt ook flink aan verdient, zowel door NGO’s als door andere mensensmokkelaars. Die NGO’s hebben grote belangen en invloed binnen de linkse politiek. Artsen Zonder Grenzen is in feite bezig met mensensmokkel.

  Stel dat je de bootjes actief tegen gaat houden. Met diverse Marineschepen de bootjes tegenhouden, terugsturen en als het moet terug slepen. Je brengt alle migranten direct terug naar Afrika. Dan is het probleem in no-time opgelost.
  En mensen van NGO’s en andere mensensmokkelaars moeten lang de gevangenis in voor mensensmokkel en elk schip dat mensen naar Europa brengt direct en definitief in beslag nemen.

  Het westen de schuld geven van situaties in die landen is oikofobie en schuldgevoel aanpraten. Misschien dat niet alle acties even handig zijn geweest maar die mensen zijn in eerste plaats zelf verantwoordelijk.
  Als zij na verwijdering van een Saddam of Kadaffi elkaar af gaan maken in plaats van een mooi land opbouwen zegt dat alles over hun. De Koerden deden dit in Noord-Irak en daarom gaat het daar goed.
  Maar in het zuiden gingen de soennieten en shiiten liever elkaar afmaken.

  In feite krijgt het westen altijd de schuld. Stel je doet niets en je laat die dictators hun gang gaan dan is het van dat we schuldig zijn omdat we (indirect) die dictators zouden steunen. Maar grijpen we met goede bedoelingen actief in en vervolgens gaan die mensen liever elkaar afmaken dan iets moois opbouwen dan krijgen we daar de schuld van.

  Wat zou er gebeurd zijn zonder westers ingrijpen? Libië was een bijna eindeloze burgeroorlog geworden. De Arabische lente had waarschijnlijk ook overgeslagen naar Saddam’s Irak die zijn leger had ingezet tegen demonstranten met mogelijk ook een eindeloze burgeroorlog.
  Daarmee zeg ik niet dat we dat allemaal moeten doen. Wat meer afstand nemen is op zich niet verkeerd. Alleen ingrijpen als er direct of indirect westerse belangen of veiligheid in het geding zijn. Het zijn tenslotte onze helden (westerse militairen) die er voor sterven.

  Trap er niet in , die linkse zelfhaat dat westers ingrijpen heeft geleid tot de immigratiegolf. Dat het onze schuld is dus dat wij ze op moeten vangen. Complete onzin. Ze hebben er zelf een puinhoop van gemaakt. Wij geven hen toch ook niet de schuld van WO2?

  De enigen die verantwoordelijk zijn voor de burgeroorlogen in die landen dat zijn de mensen daar zelf. Dat het de schuld is van het westen dat daar gedoe is is oikofobie. In Afrika en het midden oosten is altijd gedoe. De mensen lopen daar cultureel 500 jaar achter en zijn primitief. Dat zal ook niet snel veranderen tenzij je echt met harde hand stabiliteit afdwingt, maar hard optreden kunnen we als westen vrijwel helemaal niet meer. Het is op militaire missies altijd soft gedoe van praten met de mensen en dingen opbouwen. Fuck dat, laat ze zelf opbouwen. Het doel van militairen is om dreigingen weg te nemen, te vechten.

  Laat die Arabische landen zelf IS aanvallen. Die landen hebben veel grotere legers dan Europese landen. Of willen ze dat eigenlijk niet? In dat geval zijn ze medeplichtig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.