Comments (5)
  1. Ik moet zeggen dat ik de Jensen uitzendingen meer en meer ga waarderen, het is inderdaad echt “een ander geluid” een “geluid” dat binnen het publieke omroep domein gewoon verboten is. Wel mag Hr. Jensen Peter. R. wat mij betreft veel harder aanpakken, wat voor last heeft de Vries als “grachtengordel-elite” multimiljoniar van de massa immigratie? Zo briljant als hij was als misdaad verslaggever, zo irritant is hij nu als yet-setterige moraliserende chagrijnige van de realiteit los-gezongen ouwe vent, een vent die op grote en 3 dubbele beveiligde afstand van de problemen op de vloer en in de wijken wel weet hoe goed de massa immigratie voor ons land is, en een vent die iedereen die er wat van durft te zeggen met de grond gelijk maakt. Veel succes met uw uitzendingen.

  2. Gave podcast weer! Vieze Youp en die lach van Rutte, haha. Heb weer genoten van je. Ik neem er een glas Bourgogne op!

  3. ik word er wat triest van als ik mensen elkaar hoor uitschelden voor nationalist.Waren onze verzetstrijders waarvan er velen hun leven gegeven hebben voor dit land nationalisten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.