Comments (5)
 1. Ik zat te luisteren naar de hoofdredacteur van de Telegraaf alias Paul Jansen. Ik dacht dat is een gewichtig mens met een kijk op het leven waar door ik geprikkeld word, tot zelf na te denken. Totdat Paulus Jansen dit zei:

  https://www.youtube.com/watch?v=eVEPj5rYZVs#t=4m47s

  De wetenschappers zijn het er niet over eens wie of wat verantwoordelijk is voor het opwarmen van de aarden. MAAR DAT DE AARDE OPWARMT STAAT VAST??????

  Vraagje aan Paulus de “wetenschapper” van de Telegraaf: welke wetenschappers dan en welke data gebruiken ze om het opwarmen van de aarde als een VASTSTAAND feit te benoemen. Ik zal Paulus praatjesmaker Jansen helpen, er is geen wetenschapper die deze uitspraak doet om de simpele rede dat er geen mens is die in de toekomst kan kijken (De laatste 10 jaar koelde de aard wereldwijde af). Ik weet niet waar deze hoofdredacteur zijn informatie vandaan haalt maar ik vermoed dat het die “rodelende nichten” van priv√© zijn. (Dit van die nichten is een grapje Paulus)

  De hoogte vorm van wetenschap om iets te voorspellingen zijn termen als: Met een zeer hoge waarschijnlijkheid of zo goed als zeker. Maar NOOIT termen als het staat VAST.

  Dat was het verhaal van Paulus ik weet alles beter boskabouter, oftewel de hoofdredacteur der Telegraaf. (dit was geen grapje Paulus)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.