Comments (10)
 1. Hee, Jensen weet je nog dat ik die malle God had gevraagd om sneeuw in de woestijn. Hahaha wat denk je dat er in de telegraaf staat vandaag?

  https://www.telegraaf.nl/video/3004611/bijzonder-natuurverschijnsel-in-woestijn

  Ik zeg het die God heeft een geweldig gevoel voor humor, en die Paulus de hoofdredacteur den Telegaaf maar roepen , dat de aarde opwarmt staat vast. Jensen heb jij een ideetje wat we aan God kun vragen om zo die milieu, linkse gekkies voor aap te zetten.

  • Terwijl het leven in NL doorgaat haalt God weer eens een grapje uit, dit keer een sprinkhanen plaag in Mekka.

   https://www.rt.com/news/448614-locust-swarm-plagues-mecca/

   Nu maar wachten op een jeukplaag voor Burgemeester Halsema en het gemeentebestuur plus Sylvana, die verder niet gevaarlijk is maar wel heel vervelend. Nu maar opletten of een van die mafkezen, want dat zijn het, gaat zitten krabben de komende week.

  • Beste heer Jensen. Wat ben ik ontzettend blij dat u de moed heeft ,in dit Nederland dat geregeerd wordt door buitenlanders {Islamieten) daar een geluid te laten horen wat ons echte Nederland is.
   Ik ben blij met u en ook met Wilders want zij zien wat er in ons lieve land aan de hand is. Ik ben 92 jaar en heb veel zorgen in dit verband. IK hoop dat niet ook U vervolgd gaat worden om uw ware woorden want iedereen kan hier iets zeggen behalve de echte Nederlanders. Dank u wel en hou vol!!!! Dan krijgen we weer een echte zwarte Piet. Heb weer genoten van Uw uitzending. met vriendelijke groeten C.M. van Dijk-van Til

 2. Super Podcast weer. Over het klimaat zou je weerman Peter cruiff eens moeten uitnodigen in je Show. Zijn 50 jarig onderzoeksrapport staat online en is super interessant en ontkracht deze HOAX.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.